Juice-detox är inte för alla
Supergod juice med, apelsiner, jordgubbar & ingefära. 
 
Tanken var att jag skulle göra en cleanse i 3 dagar genom att bara dricka hälsosamma goda juicer och eftersom jag älskar juicer kändes det som det absolut perfekta för mig att göra. Men nej, det började med att jag kortade ner cleansen till 2 dagar och som sedan avslutades efter 1,5 dag. 
 
Jag insåg att det är väldigt många sammanhang per dag som man träffar någon för att äta/dricka något, det kan till exempel vara en kaffe eller en lunch. Mitt psyke klarade inte av att inte kunna äta eller dricka vilket gjorde mig väldigt ledsen, det låter kanske lite dramatiskt men under hela dagen så gick jag runt och tänkte att jag bara skulle hålla ut. Till vilken nytta? Varför? Varför ska jag behöva lida under tiden jag gör något som egentligen ska vara roligt?! Jag förbjöd mig själv ifrån att äta, vilket jag tycker är lite knäppt trots allt. 
 
Det är säkert många som verkligen har mått bra av en cleanse och tyckt att det verkligen är roligt men det var inget för mig. Jag älskar verkligen juicer och dricker oftast flera om dagen och kommer fortsätta göra det eftersom det är gott men jag kommer aldrig förbjuda mig själv ifrån att äta igen. Aldrig. 
Hemma Hos Felicia

jag skulle aldrig klara en juice detox! jag måste verkligen få tugga haha! :)

Svar: Nej men precis! Tugga tugga!! :)
Semah Fattah

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like