Finalen ItGirls
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Sommarplaner
 
♥ Den 4 Juli åker vi till huvudstaden för att se den bästa genom tiderna, Riri! Nu är detta nästa sak att se fram    
emot. Älskar även The Weeknd så för mig är detta drömkonserten!
 
♥ Resten av juli blir en jobbmånad, jag kommer förmodligen att åka ut till kusten en del men annars skall det jobbas! 
 
♥ Men, i början på augusti ska jag till Visby med Ida, Vera & Emmy!! Kommer bli helt grymt bra, Marc & hans   vänner är även där då vilket gör det hela roligare! 
 
 
♥ Hem & byta väska för att dagen efter jag kommit hem ifrån Visby åka till paradiset med vännerna. Split i Kroatien, kommer att bli en oförglömlig resa!
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Bruce Springsteen
En av de häftigaste konserterna jag varit på!!
 
Jag var på Bruce med min syster i måndags & det blev en riktigt bra konsert trots vädret.. Sicken ball man alltså! Jag älskar att gå på konserter (kanske ni märkt hittilt), tackar aldrig nej om någon frågar. Nu ser jag fram emot Rihanna nästa vecka på måndag, ska dit med bästa vän & kommer att möta upp några barndomskompisar där med. Kommer bli så kul! Vi ska bo på HTL, där vi bodde under ItGitls inspelningen haha! Gillade verkligen det hotellet & vart det låg. 
 
Godmorgon! Ligger här bredvid Marc som har ett par sovtimmar kvar (han jobbar natt). Jag ska åka & handla snart, och sedan laga frukost. Älskar lediga dagar mitt i veckan!! Hörrni, glöm inte att se det sista ItGirls avsnittet som kommer ut klockan 15:00 idag. Kramisar S
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Favoriter ifrån Zaras rea
 
 
Man måste passa på att shoppa lite under rean, speciellt sommarkläder som är kläder som du bara använder några månader om året. Då är det lite härligare att spendera på rean. Zara har just nu en super härlig rea med sjukt snygga kläder. Ovan är mina favoriter! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Midsommarafton
Min midsommarafton ♥
 
Hej älsklingar! Förlåt & återigen förlåt för den kassa uppdateringen men jag vet inte riktigt vad det är med mig, är inte riktigt med i matchen. Ska verkligen försöka ta tag i det nu.. 
 
Har haft en mysig helg som började i fredags då vi firade midsommar/Saras födelsedag på Kungshöjd sedan på lördagen var det upp & hoppa för att köra ut till kusten & festa med resten av vännerna, en hel dag/kväll i Fjällbacka/Grebbestad. Älskar & vara på kusten, njuter så himla mycket av det ♥ Kom iallafall hem ganska nyss & ska städa lite hade jag tänkt & sen hänga lite med Marc. Ha en mysig söndag hörrni ♥ Kramisar S
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg